Vissza
 

A magyar mezőgazdaság almanach – borító

Kölyökkonyha

A nem csak fiataloknak szóló, látványos és izgalmas szakácskönyv teli egyszerűen elkészíthető ételek receptjeivel. Saját kiadásban, 1998-ban jelent meg először, egy évre rá másodszor. Megrendelhető.

Vegeta

1998. egyik legszebb szakácskönyve. Frank Júlia receptjeihez készítettük a képeket.

Magyar Konyha

A magyar konyha legfinomabb fogásainak fotói legtöbbje stúdiónkból került ki. A Média Nova gondozásában eddig 11 nyelven jelent meg.

Varázslatos virágízek

A hazai ehető virágokat bemutató könyv rengeteg virágos ételrecepttel, és ínycsiklandozó, szemet gyönyörködtető képekkel. Az egyedülálló témaválasztású, saját kiadású könyv 1999. óta töretlen sikert arat! Megrendelhető.

88 ünnepi halétel

Halételek minden ünnepnapra. Az Aranyhal Könyvkiadó gondozásában, 2001. telén jelent meg.

55 recept- tízféle válogatásban

A TESCO ajánlásával jelent meg a tízkötetes, nagysikeru sorozat. Az „55 kolbászétel” és az „55 kalács és kenyérféle” igazi unikumnak számít!

Szerelemre éhesen

A vágykeltő ételek, afrodiziákumok, bájos bájitalok világába vezet, képpel és szöveggel. 2000. őszének nagy sajtóvisszhangot keltő újdonsága, saját kiadásban. Megrendelhető.

   

 
   
 
 

550 remek recept

A FOOD TIME Kiadó gondozásában 2002. karácsonyára megjelent vaskos kötet. Benne egy év munkája, 550 remek recept.

   
   

Arany halak

A FOOD TIME Kiadó exkluzív kiadása 2002. karácsonyára. Benne minden, amit a halételekről meg lehet mutatni…

 
   
 
 

Arany fűszerek nagykönyve

A Romváry-féle fűszerkönyv új feldolgozása, egyik legkedvesebb témánk. Fűszerfotók, csendéletek, fűszeres ételek. A FOOD TIME Kiadó exkluzív kiadványa 2002. karácsonyára.

   
   

Belekóstolni Magyarországba

Elsősorban külföldieknek szóló, Magyarország gasztronómiáját bemutató, több nyelven megjelent kiadványok a Viva Média gondozásában. A csendéletek, ételfotók nagy része stúdiónkban készült.

 
   
 
 

Varázslatos Magyarország

A Viva Média 2002-es reprezentatív könyve igazi csemege mindenkinek, aki szeretné megismerni hazánkat. A benne megjelent csendéletek többsége stúdiónkból került ki.

   
   

Terített asztalok

Asztaldíszek hétköznapokra, dekorációk ünnepekre, apróbb-nagyobb ötletek. Megjelent a Szalay Könyvkiadónál, 2003. őszén. Igen élveztük a készítését!

 
   
 
 
   
   

Komatál-sorozat

Köteteinek mindegyike majd' 100 kipróbált receptet tartalmaz. Kedvencünk a „Nagyszerű aprósütemények”, a legsikeresebb „A jó házikenyér”. A Folytatás várat magára. Az egyes kötetek megrendelhetők.

 
   
 
 

Ha eljő Szent karácsony

Gattyán Ágnes iparművész ötleteit a Szalay Könyvkiadó 2003. évi könyvében csendéleteink illusztrálják.

   
   

 

 
   
   
   

Koktélok

Szemet gyönyörködtető, mámoros koktélok, Bellovits Zsolt ötletei alapján. Az elegáns, ünnepi kötet 2003. karácsonyára jelent meg a Szalay Könyvkiadó gondozásában. Az év legizgalmasabb és legkedvesebb munkája volt.