Gasztronómiai fotók kipróbált, korrekt recepttel, archívumunkból vagy testreszabottan: kattintson a „KÉPESBOLT”-ra!

Reklámfotók, termékfotók igényes, művészi kivitelben, digitális formátumban. Megrendelőink gondolatait megpróbáljuk kitalálni, igényeit teljes mértékben kiszolgálni mindannyiunk megelégedésére. Néhány kedves munkánk látható a „REKLÁMOK” között.

Fotóillusztrációk készítése különféle felhasználási lehetőségekkel: képeslap, naptár, könyv, magazin… tekintse meg „REFERENCIÁINK”-at

Tájképek hazánk gyöngyszemeiről, s a közeli országok kincseiről, élvezetes útleírással együtt, akár vetítéses előadás formájában is. Ha kedve tartja, olvasson bele a „MAGAZIN”-ba!

Egyedi céges naptárak, kalendáriumok készítése, a tervezéstől a nyomdakész kivitelig, eredeti ötletekkel. Referenciáink közül nézze meg „NAPTÁRAINK”-at!

Egyedi prospektus, cégajándék, üdvözlőlap készítése: a kitalálástól a kivitelezésig. A cég arculatához találó, különleges ötlet megvalósítása. Egy-két sikeres munkánkat megtalálja, ha a „REKLÁMOK”-ra kattint…sajnos, sokat elfelejtettünk megörökíteni…

Kiállítás dekorálása, kirakat, termékbemutató berendezése a természet jegyében. Tekintse meg ízelítőként „VIRÁGKIÁLLÍTÁS”-unkat és „FOTÓKIÁLLÍTÁS”-unkat!

Bemutató, kóstoló ehető virágokból, a varázslatos virágízek alapján. Bővebben: a „KÖNYVEK” és a „RÓLUNK SZÓL” címszó alatt!

Cégajándék, évfordulós ajándék, arculathoz illő, egyedi ajándék kis szériában is: akvarell, kézzel festett üvegek s még sok más pompás ötlet, kívánságra díszdobozban, exkluzív csomagolásban. Kattintson a „CÉGAJÁNDÉK”-ra!

Digitális, interaktív cégbemutató anyag összeállítása, elkészítése a fotótól a CD-re írt kész munkáig. Persze, csak ha a honlapunk elnyerte a tetszését…